kelik kelik

The Gojess ^_^

Sunday, 8 May 2011

LELAKI MANJA DENGAN MAK, sweet tak?

Salam..

Dua tiga hari ni bile aku blogwalking memang kebanyakan ade entry pasal hari ibu dan ucapan untuk para ibu tersayang..yang perempuan ucap dengan penuh kerinduan,yang lelaki tak kurang hebatnya,macam ibu kaulah segala-galanya lah kan..pehh.

Kalau perempuan manje dengan mak aku tak heran la kan..memang kebanyakkan kaum hawa ni manje dengan mak,kan kan? tapi bile tengok yang lelaki pun kemain lagi die..puitis bagai..mencurah-curah segala kasih sayang dalam entry dorang tu bagi kat mak depa.(macam mak depa bace lak..hihi).

Boleh nampak ek disitu ade yang manje je ayat die bagi kat mak die..alahai...anak mak ek?(memang la ! grr). Suke je bace bile ade yang rewind time kecik mereka yang gile nakal,dah besar ni jage mak dengan eloknya nak balas jasa. macam entry ALIEF MUNCUNG...sweet tahuk??!

Lelaki yang manje dengan mak ni memang sweet la..tapi kalau da berlebey macam tak best da..over,kan? tapi ade je lelaki yang ego..konon taknak tunjuk manje die tuh..nak ucap selamat hari ibu pun malu,ade kan??bukan malu la..tapi cam segan..betul tak AZROY KASIM? (kang mak lu kate buang tebiat..hukhuk !)

So korang rase macam mane?lelaki manje dengan mak sweet kan? lelaki manje dengan bapak ade tak??kuikui


This is my mum and my dad,we are on holiday to cherating last week....bole buat poster filem wa cakap sama lu..dengan tagline.."maafkan aku sayang aku tak nampak kamu lalu di belakang" kehkeh ! (ayah aku janggut dan misai dah putih,muke garang,sape nak ejas aku tu..haaa takut tak takut tak??) :p


notakecik : selamat hari mama...:)

notakecik lagik : bagi yang sudah tiada ibu..Al-Fatihah..bersyukurlah anda masih punya KELUARGA.

17 comments:

amer @ ijjad said...

bab ejas tu best!!!;pppppp

MissNadh said...

amer @ ijjad ..err?hukhuk!

ferra said...

JGN TERKEJUT. LAKI LAGI LEMBUT ATI NYE DR POMPAN SOMETIMES. BAK KATA ADNAN SEMPIT, DLAM HATI ADA HEAVEN.. EH EH. ITU BAK KATA I ;P

MissNadh said...

ferra..haha..betul..lagi sensitip mereka ni tau..muke brutal jiwe ayu..kehkeh

Arif Azmi said...

HAHA.. Lelaki manja? Ngan parents ramai la.. :P.. Depan awek.. Peh.. Keras macam batu.. XD

MissNadh said...

arif..aik..yeke?bukan terbalik ke?depan awek lagi nak manje..?hukhuk!

asfira aminuddin said...

babe, mmg lelaki lebey manja dgn mama. my brother mmg manja gile dgn mama i. kire anak mak la. ish kdg2 menyampah sikit. haha.

MissNadh said...

asfira aminuddin..haha..yeke?lebey2 plak ek?pelik la tgk lelaki manje ngn mak..i takde beradik lelaki that y la..huhu

asybedazzle said...

bersyukur sebab kita masih ada ibu. selamat hari ibu kepada semua ibu dalam dunia ni, especially mak awak jugak :)

MissNadh said...

asybedazzle..hai..thankz..:)

Encik Amman said...

nak ejas bole? kakaka... tak takut.. hormat :PP

Encik Amman said...

:) manja dgn mak tak salah.. dah nama pun anak mak. tp toksah gedik2 la. rilek2 chil2 sudah :P

MiSzy DiaN said...

auuwww~
ex bf anak mak.. hehehee..
manja gilaaa ngn mama dia, besa laa anak sulung smpai aku pn jeles sbb aku nda manja sgt ngn mak.. heheee

MissNadh said...

Encik Amman..ejas?ayah garang woo..:p..yup2,betul,jgn tergedik kalah pompuan..hu

dian..yeke..tahu xpe,lebih2 plak dari kite kan manjenye..isk..

afiqazizan said...

fiq tak dapat nak bagi pandangan fiq tentang entri ini..nad paham2 je la ya..(:

MissNadh said...

afiq..paham..sebab tu ade "notakecik lagik" yg nad tulis tu harus la dibace ok..:)

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

ooooOOOO.... ngumpat yer!? babab kang!! hahaha..

famili Roy jenis kasar.. kalau manje2 ni mmg buang tebiat la.. haha