kelik kelik

The Gojess ^_^

Monday, 9 May 2011

Luah atau Pendam?

Salam

Bile kite suke seseorang,akan ade satu perlakuan yang kite sanggup buat tuk si dia even kite tak declare pun lagi,kan?melalui perlakuan kite tu sebenarnya, orang yang kite suke tu dah boleh tangkap da kite mesti taruh hati punyela kat die..then sengaje die jual mahal..betui tak?

Jadi kawan-kawan..nasihat saya kalau suke kat someone jangan tunjuk dulu,relax dan cool je bergurau sende kacau-kacau gadoh-gadoh bagi si dia selesa dengan kamu barulah kamu mula kan langkah seterusnya..jangan pulak baru kenal terus cakap "hai,jom kapel?" okey memang kene bye-bye la kau. Dapat plak belum pape dah berjiwang..ee geli. ( aku yang geli,orang lain tak tahu la aku )hakhak..

Macam mane pulak bagi yang da kawan lame?

Hurm..kalau camtu cube tengok dulu perlakuan kawan kite tu,adakah die suke jugak kat kite atau korang ni biase-biase je bagi die?kalau biase,sile pendam ! (*style aku.tp kalau korang berani nak luah sile kan,pastu kalau lepas tu die tak accept then korang da kekok jangan kate aku tak ajar plak..uhukkk!)

*berdasarkan pengalaman



notakecik : memandai je aku ni nasihat orang,diri sendrik huru hara.

6 comments:

Arif Azmi said...

Blog sedang di-review..

Arif Azmi said...

Dah review! ^^,

http://akusukamembebel.blogspot.com/2011/05/segmen-review-coret-coret-si-gadis.html

SiS NaD said...

SaLaM NaDRaH...

TaK KIsaH PuN NaK NaSiHaTKaN oRaNG, aSaLKan Tak MNYiMPanG... (^_____^)V

afiqazizan said...

nice entry nad..taw xpe nad..baru je kenal..tiba2 da tanya hai jom kapel..haha..ape la kan kalau orang tu wat macam tu..(:

MissNadh said...

Arif Azmi..thankz..:)

SiS NaD..betul tu sis..nasib tak menyimpang ye?tehee

afiq..tq.ha..tu yg tak paham tu..isk

afiqazizan said...

taw xpe nad..(:..k la nad fiq kena tidur awal ni..gudnite..(: