kelik kelik

The Gojess ^_^

Wednesday, 4 May 2011

"Segmen Mesra Blogger Bersama Pembawa Wacana".


sape mahu join klik SINI okeh? segmen yang senang daripada PEMBAWA WACANA

Pilih antara  "Aku Nak Jadi Kaya" atau "Aku Nak Jadi Popular"

So kat sini aku pilih AKU NAK JADI KAYA

sebab??

1. hajat di hati nak bantu family,nak beri mereka kesenangan dan kemudahan.

2. pastu kalau aku kaya aku nak melancong seluruh dunia..nak tengok negara orang,antara tempat yang aku nak pergi adalah New Zealand,korea,bali,arab..dan 7 tempat keajaiban dunia..pehh,impian dari kecik tuh..


3. pastu nak bina shoping complex..buat bissnes sikit..


kenape aku tak nak jadi POPULAR?


1. sebab aku ni low profile orang nye..watpe nak femes-femes ni,rimas.


2. kalau dah kaya sikit sebanyak terkene tempias orang kaya popular punyela..


3. stakat popular je tapi habuk pon tarak watpe kan?


ok sekian tamat.







2 comments:

ferra said...

PASTU.......... BELANJA I MKN. OKEH ITU LAGI BEST HEHEHE

mcm ni lah said...

saye doakan cita2 awk kesampaian,.. amin,.. i follow you :)