kelik kelik

The Gojess ^_^

Friday, 20 May 2011

'Segmen: Semua orang pun mahu kritik!'.



Oh tidakk..aku tak percaya aku telah menjoinkan diri dalam segmen Mamat nih..
Adakah aku akan di cop sebagai gadis berminda gersang dengan menjoinkan diriku yang suci murni ini..uhukkk!!

* kene tepek 3 entry terbaik aku??huh! ade ke?? jap jap aku cari dulu yer..

(setelah beberapa minit....9 minit 49 saat)

mimpi real dan ditindih? (ketegori seram-seram sejuk)
bermuda triangle (ketegori - misteri alam)
kek paling pelik (ketegori - bergambar )

siap! tapi aku rase ade yang kau da bace entry aku ni la roy..ah,pedulik kan ! aku main letak je weh..kehkeh..

* kritik or caci maki blog azroy kassim

Memula aku masuk blog kau ni dari sape ek,lupe pulak..pastu tengok header kau MINDA GERSANG cam suspen jek, time tu kau pakai header lame kau lagi..aku bace entry kau cambest tapi aku TAK FOLLOW kau sebab aku takut dengan name blog kau..MINDA GERSANG?huh! what the fish! serius aku tak follow lagi.
Pastu tah camne aku boleh termasuk lagi skali blog kau..tengok cambest pulak,tak delah gersang sangat..terus aku follow..kehkeh..
Disebabkan name kau awal-awal dah letak camtu so aku dah tak terkejut sangat dengan entry-entry kau yang bergersang la sangat..boleh terima seadanya..kot?huk!!
Banner kau tak lucah roy, betul lah kau kata orang otak kuning je pikir camtu..uhukk lagi!
Loading laju gile,aku suka !

Sekian tamat.


oh ya..sape nak join klik la banner ye..tutup ahad ni.




notakecik : setelah entry ini dipost dengan segera aku gi layan anak buah aku ! 


3 comments:

CIK FERRA AWW said...

HEHEHE GUD LUCK

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

bahahaha... act dulu nk bubuh JiwaRasaGelora. tp name tu dh kena amik dgn bdk lain. tu yg bubuh nama mindagersang tu.

otak kuning ko ni. pikir mcm2. haha

thanks weh join!

Bella Bell said...

hahaha..saya memang terus follow blog dia even tengok nama gersang..

sebab nampak dia macam lelaki kacak je masa tu.. muahahahaha!!~