kelik kelik

The Gojess ^_^

Sunday, 22 May 2011

Teruskan memendam rasa.

Terasa beban dihati susah nak tahan lagi
Beribu kali jadi begini,masih ku kuat berdiri.
Hanya mampu memendam rasa
Yang akhirnya memakan diriku sendiri

Arghhhh,kenapa sikapku begini
pendam dan terus pendam?
malarat nanti..
Tapi pada siapa harus ku meluah?

Aku gadis biasa..
biasaa...
Nampak sangat kuat di permukaan
tapi rapuh nya,hati yang tanggung
teruskan menanggung luka di dalam wahai hati




Tak perlu tangisi lagi
kerna aku sudah pun kebal dengan pemasalahan ini
Hati kan ada
untuk terus menanggung luka diri




notakecik : tunjukkan aku jalan sebenarnya,aku takut sesat..










19 comments:

wite roses said...

anda yang sy kenali orang yang sangat tabah!!!

MissNadh said...

wite roses : ye,sy sangat tabah kan,sangat....:) tq.

fyy mokhtar said...

sajak ke?? wah best :)

MissNadh said...

fyy : eh?best??thankz..

Liyana Zahim said...

Jgn sdh2.. Kite beli popkon t ukeh?

asfira aminuddin said...

babe, bila hati kite cekal and tabah, u pasti menemui jalannya. believe in yourself dear :)

afiqazizan said...

nape ni nad..sedih2 ni..kembali jadi seorang yang ceria ya..dan banyakkan bersabar dengan masalah yang nad hadapi ya..(:

MissNadh said...

ohhh...sayang korang sumee...:( thankz liyana, asfira dan afiq.. :)

Kay Maggot said...

biar pon kau cume gadis biase tetapi di lubuk hati mu boleh menampu segala seksa yang sukar dilakukan..

MissNadh said...

kay maggot : ^_^,aku mmg kuat..

muhamad hanif said...

sajak ? oh sabar yaww !

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

aduyai.. ni yang x best ni tacing-tacing... xpe.. roy ada borang kosong... apply la jd calon..

MissNadh said...

hanif : ye kot,:)

azroy : hahahaha lawok2,xmau! :p

kocix! said...

apesal ni? apesal ni? apesal ni?
haha

kim heeruul said...

awat ini?
ada problem dgn couple ke?
or len2?

cikAna said...

luahkan pada yang Maha Mendengar, minta pada yang Maha Memberi,, :D sabar k...

cikAna said...
This comment has been removed by the author.
cucu umie said...

incya-Allah pasti ad jalannya nty..jgn pernah berputus asa yer..incya-Allah pada yg kuasa..

MissNadh said...

wuuuuu~ sayang korang sume..trime kasihhh..:(