kelik kelik

The Gojess ^_^

Saturday, 7 May 2011

"Wacana Pengenalan Bersama Bro Wacana"



Bro wacana ni macam-macam la idea die..kali ni die suruh kite terangkan sikit pasal diri dan pengenalan blog tersayang nih..


Hai ! aku missNadh,name letak missNadh ni pun tak tahu la kenape,memacam aku pikir,last-last missNadh aje yang keluar?erk!

Aku mule berblog pertengahan Februari tahun ni..so sekarang dah menjangkau hampir 3 bulan..sangat baru kan? mule-mule time takde blog aku just jadi silent reader kat beberapa buah blog yang aku rasakan menarik dan femes la jugak..minat aku yang gemar membace ni tiba-tiba bercambah menjadi seorang yang gemar menulis pulak,pelik? yup..aku rase macam-macam idea dalam kepale yang aku nak kongsi dan nak dibace oleh orang..jadi nye..tercipta la blog ini..

Aku sangat malas nak mengedit blog pada mulenya..buat pening je..tapi bile dah datang rajin aku tak tidur malam you! aku bermasalah sikit dengan header aku yang macam kanak-kanak ribena nih,dah banyak kali tukar,tapi yang ni paling lame pakai..aku tengah mencari sape yang boleh edit baikkkk punye untuk aku..ade tak?hee

Dengan berblog ni aku dapat rasekan satu kepuasan bile ade yang membace entry kite dan komen,time tu aku macam..waaa..ade gak orang bace aku tulis kan? so time by time aku cube la improve penulisan aku..walau banyak tentang kehidupan aku,ade juga aku share info dan tips lain..boleh dikatekan all in one blog la..lepas tu aku akan sangat gembire bile tengok ade yang sudi follow aku,walaupun mereka hanye singgah sekali pastu tak jenguk dah..iskk..sedih..tapi papepun thankz ye kepade geng gojes aku yang sudi follow..

Ini saja la ye..sekian tamat.


5 comments:

anismelon said...

salam perkenalan..singgah dari blog bro wacana..:)

*anis na ajak join nie..jom singgah and join...

http://anismelon.blogspot.com/2011/05/jom-jiwang-sekejap.html

en solo said...

berblogwalking dr blog Bro Wacanaku...
selamat berblog...
senyum selalu ok [^_^]



http://solomolo.blogspot.com/

Srikandi Bonda said...

Blogwalking dan follow dari blog bro wacana. Salam perkenalan.. ^_^


http://diarihatimuslimah.blogspot.com

anismelon said...

missnadh:hohoho..xpe xpe..hurm..enth la..ade insan bername oreochoc yg telah menghantar virus itu...sngt sdh mase na del acc blog yg dolu...

*pnt celeb ari ibu ye..toh yg otak ke lain..weee..:p

mad khaz said...

hehe

at least lagi comel dari my header :P

salam perkenalan.

looking forward to next update ;)