kelik kelik

The Gojess ^_^

Monday, 27 June 2011

Ada 49 hari untuk hidup

Salam..

I've already watched this drama title 49 days..serius 5star! kisah tentang ape aku pernah cerita kat entry ini..(sile jenguk dahulu).. memang tangok memula je darah adrenalin aku jadi sangat teruja dan eksaited (eh bukan same makne ke?) dah tu pulak hero die bagi aku kiut la,bagi aku la...bagi korang tak tahu la kan..tapi dihati aku tetap LEE MIN HO,uhuk!!

Sedih ar cite ni..nape kau mesti ending macam tuh?huh! baik bagi penulis dan pengarah yang patut masuk 'evalator' (sape da tengok akan paham)..tapi serius..menarik la cerita ni,lain daripada drama-drama korea lain..


lee yo won(baju hitam) sangat bijak membawa dua karektor dalam satu masa,bila die jadi song yi kyung watak die always gloomy dan miserable,bile badan die dipinjam han ji hyun(baju putih) die jadi pulak watak ceria,naif dan fashionable. Bagi aku lee yo won ni memang aktress hebat..



han kang dan song yi kyung..han kang da lame simpan perasaan kat han ji hyun walaupun die dah bertunang,jadi bile die jumpe song yi kyung banyak pulak habit dan sifat yi kyung ni macam han ji hyun yang masa tu tengah koma..die jadi pelik..



semua pelakon hebat,walaupun tak femes..serius aku baru 1st time tengok dorang berlakon..terus terpikat..


Dapat ke tak si han ji hyun cari 3 titis air mata orang yang menangis betul-betul ikhlas untuknya sebelum 49 hari?kalau tak die akan mati untuk selamanya...jadi korang tengok jela sendiri k..pasti teruja!





notakaki : ingat mati..










4 comments:

CIK FERRA AWW said...

WAH CAMBEST JER. KAT SOJU ADA TAK?

MissNadh said...

cik ferra..ce tgk kat dramacrazy.net..^^

Bella Bell said...

oo cite ni.. ada kawan cerita kat saya... tapi tak sempat nak tengok.. dan rasa xnk tengok sebab sad ending.. kan? heheheh!!~



^^

ayanuts said...

wwooww bl baca review mcm besr..blh laa tgk lps ni :)