kelik kelik

The Gojess ^_^

Thursday, 2 June 2011

Akhirnyaaa....kami bersatu..

Salam..

Ape?ape jeling-jeling?ape usha-usha?kenape gosok-gosok mata? (ceh,bajet orang perasan jek transformasi ini)kihkih..

Tak la..tengok header kat atas tu..baru ubah,comel tak?hikhik (gelak malu)..punya la berabad niat nak tuka baru kesampaian skang ni..yela..header lame buat sendrik emergency tah macam hape je rupe,ni baru lah ade rupe..yeayy..

Ehhh...bukan aku buat sendrik,korang ingat aku rajin nak edit bagai ni?dah la tak kretip,langsung takde seni la senang cite,=.="  so nak tahu sape buat header aku ni?moh jenguk sini..



Ni la tuan blog yang rajin mengedit header aku nih..3kali tuka okeh,sian kamu..sory ye Encik Bibir Merah..hehe..dia ada buat tempahan header dan harga sangat murah,disebabkan aku customer pertama lagi laaaa murah..heheh.. Siap pun sepantas kilat,so sesape nak menempah boleh la serbu blog beliau dengan kadar segera takut nanti tempahan dah banyak beliau terpaksa tolak tepi,maklumlah nak raya ni,,eh ape kene mengene?erkkk!

Tajuk entry saje gatai nak gempak..kahkah! bersatu dengan header purple lah,bukan dengan tuan blog tu..aippp aippp..dont make kontoversi..hohohh

Haa..sakit mata tak tengok semua purple?kehkeh..nanti aku edit-edit lagi keh..(kalau rajin,hukhukkk!)




notakecik : blog nak buat sesimple boleh,skang ni tak crowded pun kan kan kan?

9 comments:

bibirmerah said...

HAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHA...

lucu ah entry ni..i have a big laugh here...

Hahahha..btw thx promote sy! HAhahha

MissNadh said...

erk?lucu plak?orang serius ni..hahaha

ok no prob..thankz jgk ^^

Daya The Sixth ! said...

uhuhu macam rapat je bunyinya .. nk rapat jugak dengan tuan punya blog tu :D

MissNadh said...

hahahha kak daya..sy baru kenal die tak smpai 24 jam rapat amende nye?haha

sila2 rapat dengan beliau..hehe

Liyana Zahim said...

Kte terbalik, blog si dia yg sy bgai nk meroyan edit// Wakakaka~

Shah Rizar said...

simpel tak blog sy.. hihihi

simple kan blog sy hihiihi

MissNadh said...

liyana zahim..laaa..yeke?hahah

shah rizar : simple itu bestt..hehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

18pl ke sx ni..he he he

MissNadh said...

brutalsolo : haaa??huhuhh