kelik kelik

The Gojess ^_^

Saturday, 18 June 2011

Seems like this..

Salam

Sebelum ni ada terbaca anak kedua adalah seorang yang sangat independent dan keras hati, degil lagi apetah dah lupe pulak..aku anak kedua dari 3 orang beradik,dan aku rase....iyeke?ntah..adehh

Keras hati,kalau dah aku suke sesuatu mende tu,satu tuuuuu jela aku hadap,tak kisah sebenarnya mende tu mendatangkan keburukan atau membinasakan hati dan perasaan,eh apakah?heheh..sudah la korang..jangan nak pikir bukan-bukan,aku ok jer..bluwerkkk..tapi seriously aku memang sangat demmm keras hati la. Aku dah uji.

Ekceli,aku bukan la degil sangat (tipu tipuu),just that aku jenis sukar lebur..erk,paham tak?mak aku pun penah cakap,antara kitorang 3beradik pompuan, aku yang paling lasak,padahal aku ayu okayy,haha kidding! Tapi aku memang suke beraktiviti pon tak kire la lasak ke tak,just tak berpeluang je..kat poly dulu iyear kos aku kan tourism,memang banyakkkk aktiviti aku buat. Enjoy and miss that moment so much!




Jabatan Hospitaliti,dalam ni la tempat kami belajar swimming dan modul2 lain..wehhh,rinduk taukk!

Koranggg..yang anak kedua tu,komen sikit?korang lagi degil kan kan?betul ke..huhuhehe.

Dalam sesebuah hubungan memang tiada yang sempurna,jadinya,kita sendiri yang kene pandai mencorakkan hubungan kita,kan...dan mak kite kate....pilihlah orang yang sayang kita melebihi kita sayang orang tu..jadinye..adil ke bagi orang tu?hmmmm wondering.. (apahal tetibe masuk cinta ni?erk!)





notakaki : bencinta. dlm benci masih ada cinta.papepun "saranghae...."

4 comments:

asfira aminuddin said...

betul babe. mak kita pun ckp cari lelaki yg syg kita sangat melebihi apa2 pun. ada ke org camtu?

MissNadh said...

asfira : itu la pasal..ada memang ada,tp takat sayang die tu kite plak tak tahu kan?

afiqazizan said...

eh sama la..fiq pun anak kedua..dan memang degil dan nakal jugak..haha.

MissNadh said...

afiq : geng degil la ni?hehe