kelik kelik

The Gojess ^_^

Wednesday, 22 June 2011

Senarai yang terjah aku untuk segmen AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU

  1. http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  2. http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  3. http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  4. http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  5. http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  6. http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  7. http://irrahady.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  8. http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  9. http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  10. http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  11. http://akueddie.com/2011/06/22/aku-promosi-kau-promosi-aku/
  12. http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  13. http://sofealang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  14. http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  15. http://lytulip.blogspot.com
  16. http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  17. http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  18. msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  19. http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  20. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  21. http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  22. http://maszmadi.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  23. http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  24. http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  25. http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  26. http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  27. http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  28. http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  29. http://kaoruluv16.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html


Terima kasih kepada mereka ini yang sudi terjah aku..ada yang aku dah terjah balik ada yang belum,but dun worry,pasni aku akan terjah korang semua balik sambil follow ok?

Trimasss..^^

5 comments:

Bella Bell said...

haha.. segmen bro ben ea? xsempat nak join.. huhu~ sedihnya T.T

faisal apardi said...

thank dtg jenguk..so sy letak link dlm blog sy nnti leh dtg sini lagi...thank 4 ur support

Подтверждаю said...

thanks promosi.
turn pakcik lak tolong tuaikan hasilnya

=)

Munna said...

wahhhh 1st lah....huhu

Bro ahmad said...

yes no 25 thank,,,rasanya list blog ni ada kt blog bro hmmm
promosi selama seminggu...ni tinggal 5 hari je.