kelik kelik

The Gojess ^_^

Friday, 22 July 2011

Akhirnya tengok jugak HARRY POTTER last dan tetibe dah jatuh cinta..

Salam..

Tetibe dah jatuh cinta yang tak tahan tu..aku jatuh cinta kat sape kan?hehe.btw,Harry Potter and the Deathly Hallow ni memang superb terbaik dan ending nya sangatttt la best..puas hati aku..kalau dalam novel Harry mati tapi dalam movie tidak ye tuan-tuan dan puan-puan yang dirahmati Allah sekalian..

Mula mula tengok macam adeh banyak nye cakap dan slow,aku hampir TERLELAP ok ! sebab malam sebelum tak cukup tido pikir masa depan kan..hukkk..dan bila masuk part naga putih tu..baru la segar dan banyak dah aksi-aksi best lepas tu..

Ohh..btw,aku jatuh cinta dengan ALBUS SEVERUS POTTER,anak harry potter,kiut gile dan sangat inesen wajahnye kalah la si justin bibir tu..ngehhhh :p

Ala pasni every year nak tertunggu-tunggu cite ape plak?Harry potter dah abess..wuuwuw..oh,TWILIGHT ade lagi..tgk review die sikit kat iklan wayang semalam macam terbaik jugak la..cant wait !


SEVERUS POTTER..KIUT..^^


notakecik : saya sayang awakkk..awak sayang saya? :p

3 comments:

Cik Azizah said...

harrypotter i laff u!! hehe mmg terbaik sgt movie ni!

wanz said...

citer tu mang terbaik lah... tp syg tol dah the end...

eNcik Lelaki14 said...

oit macik..dlm novel dy mne ade tls harry potter mati!!ko ni bace ke x??ceh..tkejut aku..aku dah bce bepuluh-puluh(sbnarnye mgkin 3 4 kali je) kali dah novel tu..maner ade ending nye HP mati..wuuu...nadh tpu!hahaha