kelik kelik

The Gojess ^_^

Thursday, 28 July 2011

Jenis cepat SENTAP !

Salam.

Macam mane ek kite nak handle kawan-kawan yang jenis cepat sentap ni? keje nk menyentap sepanjang masa?duh.

Even ekceli mende tu takde pape pun,tapi mereka terasa. Kajian mengatakan mereka yang cepat sentap lagi terasa memanjang ni kekurangan vitamin,tapi tak ingat deh vitamin ape.

Kelakar kot..sampai rasa serba salah la kita nak cakap pape kat dia kan..ayat dah kene jaga2 la pulak. Rahsia semua dia kene tahu kalau tak sentap. Apa2 info kene bagitahu kalau tak sentap. Tegur perli gurau2, sentap. Tersalah cakap,sentap. aduhhhh....what the fish is this.

Pernah aku kenal sorang ni tru fesbuk.(my admire) kehkeh,perasan gile. Sangat penyentap orangnya,kita salah cakap sikit kan,die terus "bye". Esoknya cari kita balik macam takde pape berlaku. Yela,dah nama kawan layan macam kawan la kan..ni nak lebih2 lak,aip aippppp...

Pape pun mungkin tu cara mereka. kita layankan aje la kan. kalau dorang sentap kite biarkan aje sebab selalunya sekejap je,kan?

So korang ada tak kawan2 jenis macam ni? macam mane korang handle dan hadapi ek? ke korang pun jenis menyentap memanjang? jangan weh..kesian kawan korang. serius.




notakaki : serba salah dibuatnya. aihh !

No comments: