kelik kelik

The Gojess ^_^

Friday, 15 July 2011

Keputusan Aku / maaf anda tidak berjaya

Salam

Kalau kita diberi pilihan untuk membuat keputusan di antara 2 keputusan..macam mane kita nak handle? terus terang aku kata aku tak reti nak buat pilihan,apa yang ada depan mata aku sambar, pastu terpengaruh pulak dengan pilihan rakan-rakan. adehh.

Sekarang,aku takut pulak aku tak buat keputusan yang bagus dan betul..tersepit tahukk..separuh hati aku kata.."nad..tak payah la sambung belajar,nanti ko makin demand dan..blablabla dan bla.."adela reason nye..separuh lagi hati aku kata "nad..kau tak sambung nak buat ape,kau kan tak nak keje,ko nak ape sebenarnya ni?" 

Otak aku pulak mengeluarkan butir akal nya.."nad..family kau nak kau sambung, cukup ke diploma je ? puas tak kau belajar selama ni? " ouhh demmmmmmmmmmm. Masalah nya sekarang,aku tak dapat sambung. ok fullstop.

Kecewe ? sedih ? sikit kot..tapi macam dah bersedia,seriussss..aku tengok aku tutup without perasaan. apa yang aku harap sebenarnya nih? hah ! hah? apa??





notakecik : hari ni takde perasaan,esok luse tah-tah melalak. kawan-kawan yang berjaya tahniah ye..

5 comments:

amer @ ijjad said...

nad..cube lg mohon..jgn bimbang,rezeki takde untk kali ni..hadapi ape yg ade d depan..esok lusa akan datang ade laa rezeki lg besar dtg.kite x pnah tau..tuhan cukup adil untuk uji dan berikan rezeki untuk kite..oyeahhh..cam ostat!!hak2

MissNadh said...

amer : thankz atas sokongan dan dorongan,eceh..hehe..Insyaallah rezeki ada di mana2..amin..tq ya..:)

Tasha said...

cube lg ^^ jgn give up~~~

keroro gouro said...

assalamualaikum...
gagal sekali bukan bermakna gagal selamanya....

di mana ada kemahuan di situ ada jalan..

~mood nak bagi peribahasa....hehe~

dun givup eh...

eNcik Lelaki14 said...

percayalah....