kelik kelik

The Gojess ^_^

Saturday, 16 July 2011

PENYAKIT / LOVE U HARIMAU MALAYA

Aku ade penyakit sawan kalau tengok bola. HELP !!
Gile lah..punye aku melompat time MALAYSIA gol lawan LIVERPOOL tadi..iskk..bakal suami aku tengok kompem reject tak pun terkejut beruk..adehh...

Btw,aku bangge dengan MALAYSIA..6-3 is not bad at all untuk lawan team internationale..
Just defend kene keje kuat lagi la aku tengok..melangoi je..takpe2,nanti lawan CHELSEA buat betul-betul ek sayang-sayangku..eceh.

Safee Sali my hero..ouhhh..sangat cool dan bersahaja without gentar time jaringkan gol..wuhuuu..no 10 is my fav number and u wear that 10 jersy..kekeke..

Time MALAYSIA gol aku melompat,time LIVERPOOL gol aku garu kepala..time MALAYSIA nak shot tapi tak gol aku menjerit,time LIVERPOOL shot tapi tak gol aku kate "oh nooooo..huh nasib baikkk".....Ya Allah...aku harap bukan aku seorang je PEREMPUAN yang tengok bola gaya camni..kaum hawa diluar sana ada tak penyakit sama cam aku nih?hukhuk!







notakecik : Hilang tensen duk jerit-jerit tadi..kekekeke

3 comments:

Encik Amman said...

haha kalau bakal suami cik nadh minat bola dia join lompat. hahaha

ape pun memang best game tadi. best2.. cume tu la pertahanan tido banyak kot td. hehe.

sapot malaysia walau ape jadi :D

MissNadh said...

yeahhh..encik amman..malaysia boleh..harap2 la bakal suami join jgk mlompat,jgn die garu kepala tgk bini die ni dah la..kuikui

afiqazizan said...

kalau kaum adam..dah lama ade penyakit yang nad alami ni..hihi..kalau fiq pun..akan melompat dan jerit sepuas hati bila malaysia jaringkan gol macam yang nad buat..hihi.