kelik kelik

The Gojess ^_^

Thursday, 28 July 2011

PESTA TERGOLEK DOG

Salam

Semua dah tahu kan nak cakap pasal ape ni..Mestilah pasal pesta tergolek dog yang sangat lagi hot dan meletup oleh Singapore. booooooo !

Siyesly,mula2 main dah ok dah..saat2 akhir tu yang tak tahan.korang tengok kan?tekel skit dah tergolek dog,pastu panggil pegadil.what the fish !

For the 1st half time for me la kan..khairul fahmi che mat really did a good job..like seriously..ouh bebeh..jatuh hati lagi sekali..ouhhhh ! *gatal. and safee also so cool la like always..love him more ! *gatal lagi

Singapurapura..blah la lu...menang tak bermaruah buat ape kan? puas ke kalau main game pakai taktik kotor? puas ke ? puas ke? kita sendiri boleh rase kalau kite main game pape..rase best bila menang gune taktik budus tu kejap je..lain la kalau main dengan cara bermaruah like malaysia,even kalah,dorang sebenarnya menang ! menang dihati kami..clap2 your hand pls for malaysia..aippp,jangan kutuk-kutuk malaysia walau dorang kalah ye,kutuk singapurapura takpe.

Mesti lepas ni singapurapura kene kutuk habis-habisan la dalam paper bagai.padan muke.



notakecik : ditaip dalam mood tak puas hati. boooooo singapurapura. sape orang malaysia keje singapurapura tu balik jela keje malaysia..........

5 comments:

eNcik Lelaki14 said...

aip2..aku sayang malaysia ok!
terasa la macik!hahaha~

MissNadh said...

terasa?opppsss....memang dituju untuk yg nak terasa.sekian.

afiqazizan said...

kenapa tak cakap pemain malaysia yang lain yang hensem2 dan cool jugak nad..hihi.

MissNadh said...

afiq..ye..memang sume pun cool..:)

Woofer Storm said...

kalah biar bermaruah,yang pasti sy bangga je jadi rakyat malysia..yahooooooo