kelik kelik

The Gojess ^_^

Sunday, 17 July 2011

Rahsia ini harus dibongkarkan juga akhirnyaaa

Salam

Setelah sekian lama aku memendam rahsia ini akhirnya aku harus juga membongkarnya demi kebaikan bersama..ekceli baru 2 hari je pun simpan rahsia ni..alaa..yang kes aku tak dapat further study tu kan..aku tak bagitahu pun lagi kat my family...gilosss....punye takut aku.

Yup..its me,memang suke berahsia,dan tak tahu nak mulakan ayat ape yang sesuai untuk bagitahu kat family aku..dari 2 hari lepas aku terpikir-pikir camne nk gitau dorang..bila dah depan dorang lidah tetibe kelu,so aku diammm je..isk.

But today,time aku tengah makan tadi,my mum tetibe duduk depan aku bace paper,adela dalam 5minit aku pikir-pikir nak cakap ke tak nak cakap ke tak..nasi dah makin habis ni..walau pun time tu telan nasi dah terase kelatnye kat tekak ni tapi sumbat jugak.Finnaly..aku cakap..gini je..

"ma,orang tak dapat sambung tau"

Yup,that time bergenang air mata aku..aku tak tahu lah mama aku punye perasaan lak,kecewe ke dengan anak gadis die ni...then my mum reply..

"abis tu lepas ni nak buat ape?"

That time aku jungkit bahu je..ekceli tengah tahan sebak,terus aku angkat pinggan basuh tangan sume..tak sanggup..tunggulah aku dah kuat.

Memang boleh buat rayuan, and aku akan buat jugak tapi dah tak mengharap sangat,sekarang fikir nak keje,even dah ada keje sampingan buat bisness online tu..tapi kene ade jugak pendapatan yang tetap..

Pada sapa la harus aku meluah..even my fren yang tak dapat sambung aku yang tolong chill kan dorang without perasan yang sebenarnya hati aku pun terluka..

Dah la malas pikir..ade rezeki ada la..takde mungkin rezeki aku kat tempat lain.



notakecik : ada perkara aku nak cakap kat korang blogger yang ada buat GA or contest,next entry ya..^^

4 comments:

Numasara Hana said...

sabar la nad ye. cuba buat rayuan, mungkin dapat. usaha tangga kejayaan.. chaiyok chaiyok....

p/s : aku plak yg sedih sbnrnye...

asfira aminuddin said...

babe, mungkin rezeki u kat tmpat lain. semua yg terjadi ada hikmahnya. bersusah susah dahulu, bersenang senang kemudian. chill babe =))

MissNadh said...

yes..thankz babe..rezeki ade kat mne2 kan..:)

mas ko takyah nk sedih sgt la..haha

kancil biru said...

usaha tangga kejayaan...
hopefully yg rayuan ni dapat la..