kelik kelik

The Gojess ^_^

Friday, 1 July 2011

Syukur Alhamdulillah / sekarang boleh bernafas.

Sehari tak online macam tak lengkap je hari aku..

bole paham tak disitu?

ingat aku nak ke online everyday?nek juling mata aku ni tau tak,ngadap lappy buruk ni tak henti-henti.

penah sehari cube tak online then rase macam ada mende tak buat je arini,hati rase something goes wrong somewhere la kan..pheww

ni semua sebab dalam rangka promosi my new blogshop dan fb page SHAWLISTAA BEAUTY SCARF

kadang bile da 8jam waktu siang aku tak on fesbuk time tu la ramai pulak duk tanye itu ini dan nak order,time aku on je 24jam taknak pulak komen bagai?erkk

papepun syukur Alhamdulillah,aku suke dengan mende yang aku buat sekarang ni..keje camni la aku cari-cari,duduk rumah sambil jual-jual..hihi..no wonder la selame 6bulan aku duk rumah ni,tak tergerak hati aku nak keje even jadi promoter,sebab aku takde hati keje-keje camtu kot..aishh..

btw,korang yang nak beli pashmina dan shawl,bole la kelik entry ini ini, pegi link page fesbuk tu dan like yeh yeh?

jangan risau,untuk korang,harge bole tawar-menawar lagi..aku kan baik hati..biar tak untung banyak,cukuplah sekadar pulang modal je dulu,aku kan baru berjinak-jinak dalam bisnes ni..banyak lagi kene belajo..

adehh,nape lah aku tak apply kos bisnes ye time mintak upu aritu?adeh adehhhh lagiiii



notakaki : pashmina cecantik la skang,macam2 fesyen bole pakai tapi aku tak reti..grrrr

2 comments:

Annika said...

saye pon newbie gak dalam dunia online blogshop ni.. hehe

jom sapot. :D

cute handmade accessories promotion price from RM 5
tiny sprinkles.

Bella Bell said...

tunggu saya dapat elaun dulu okeh? hehehe!!~


^^