kelik kelik

The Gojess ^_^

Friday, 9 September 2011

selamat tinggal henpon chomel

Salam..

hikhikhik,hakhak..macam takde pape walau hilang henpon time keluar tadi..aku rase tercicir mase naik tekssi lar,then da dalam ktm baru sedar takde henpon dalam beg. =.='

the funny things is bile aku sedar henpon aku takde,dua orang kawan aku yang duduk kiri dan kanan aku yang gabra..aku cakap la ce call no tuh,and memang takde bunyi ringing kat aku so memang sah hilang lah..and the best thing is no plat teksi tak ingat dan tak cam pemandu.oh yeah..kalau pemandu die simpan takpe,kalau the next customer yang tibai,memang dah selamat lah..

pastu one of my fren cakap camni "nad macam takde pape je hilang henpon?" yeah,that time memang takde reaction kat muke aku siap bole gelak-gelak lagi..haha. i dont know why. but i said back to her "tak kan nak melalak plak kan" haha. tak best jugak kan kita baru nak keluar dengan kawan-kawan nak chill but kite asik cakap pasal henpon yang hilang and buat muke sedih,what the point..membe pun bole bosan, so in a minute i forget about my phone and had fun with my fren..yey :)

we watched Colombia,we eat sizzling mee, we had some Tutti Frutti, but most of all we take a lottttttttt of pitcha..haha. that what gurls love to do,ngehh

btw, henfon yang hilang tu actually not mine,its my bf phone,so i call him via publicphone to inform him that his phone was missing, and he's like "confirm?" haha..i said "confirm..."  and i said sorry then he replied "no hal lah.." haha, see.macam mane aku bole cool dan tak risau,my bf pun tak kesah. :p langsung tak marah,dan tak tanye macam polis pun,that why i love him. <3.

he asked me to buy new number but aku rase nak hold dulu la..bialah takyah pakai henpon sat..pakai je number my mum n dad..(sebenarnye nak suruh dia belikan no baru..kekek) even memang sayang no lame tu tapi nak buat sim baru no same rm30 kot..so better beli je sim baru yang rm8.80..:p


henpon aku yang hilang tuh,henpon murah je kot sebab tu tak nangis bagai kot?ce kalau iphone yang hilang?haaaaaaaaa satu donia dengar kau melalak.haha





notakecik : mungkin arini okay je..sok luse panas punggung takde henfon ditangan.hahaaaaa

8 comments:

Numasara Hana said...

alahai nad.... cian jer..... duit raya byk g beli baru la...

kocix! said...

haa ni la minah yg cool sgt ble hilang hp tu ek.
hahah...

MissNadh said...

numasara : duet raye dah abes..hehe

kocix : well...cool la sgt !haha

Cik Azizah said...

alahai...rasa membazir la pulak nak beli nset baru...rugi2!

afiqazizan said...

memang cool je nad ni walaupun henfon hilang..:)

MissNadh said...

cik azizah : yelaa..rugi..dah la kite xde bergaji lagi..huhu

afiq : itula pasai.huhu

eNcik Lelaki14 said...

huhu..xpe..bf ade..beliau sgt baik hati..dan beliau jege sgt menyayangi anda..so, nnti msti dy akan belikan yg baru utk anda..huhucayela..^^

MissNadh said...

encik lelaki : anda lah belikan utk sy.bole?hehe