kelik kelik

The Gojess ^_^

Monday, 10 October 2011

Happy vs Tak sedap hati

Salam

Semalam adalah hari yang paling bahgia..happy sangat walau sekejapp..betul betul betul dapat layanan yang baik dan selesa dari pihak orang tu..tak rase terpinggir langsung dalam ramai-ramai tu.tak rase segan silu dah..semua layan aku dengan baik..bersyukur sangat..thankz tauu..:)

Tapi tapi...arini... kenape kenape kenapee..uhh? rase sangat la tak sedap hati nye..Allah jela yang tahu..betapa berat hati,tak sedap hatinye aku..mungkinkah sebab dah 10hb Oktober?? oh tidakkkk..tak mungkin sebab tu je..mesti ade sebab lain nih..

Penat memikirkan nya lah haii..mungkin jugak la stress sebab tak prepare pape for this coming annyversary,hukk..gilaaa! eh yeke?padahal tahun-tahun sebelum relax je tak prepare pape? mesti ade sebab lain ni..okay-okay..nak pikir terus pikir sampai besok apela yang tak sedap bebeno hati nih..doa banyak-banyak la bukan mende bukan-bukan.




notakecik : maaf entry tak de motif

1 comment:

afiqazizan said...

anniversary ape nad?