kelik kelik

The Gojess ^_^

Sunday, 16 October 2011

Kenapa lelaki walaupun dah ade GF suke flirt dengan awek lain??

Kenapa ek?

eh lupe bagi salam..salam semua..ok dah.

LELAKI. mane cukup satu kan? kalau boleh simpan dua tiga empat lima enam belas buat ape buang satu right? lelaki camni adalah yang jenis nakal,dan maybe nak test market..cakap kat orang or awek2 lain takde gf, tapi sebenarnya semua orang pun dah tahu.

Dan sebenarnya dorang flirt just untuk suke-suke..alah gf yang betul simpan la baik-baik..tapi ngade nak test awek sane sini. Dorang memang sayang sangat kat gf dorang tu tapi tulah tak paham..still nak gatal-gatal.

Ekceli mereka ni sangat sayangkan gf sendiri even gf dah tahu perangai buruk dorang tu dan mintak break ke ape ke..but still dorang taknak lepaskan gf kesayangan dorang tuh..betul lah orang kate.." walau seplayboy mane pun sorang lelaki tu,akan ade seorang perempuan je yang dicintai."

Tapi ade ke perempuan yang tahan dengan lelaki macam ni ye? belakang korang bf korang tu gi usha-usha gadis lain..pehh..kalau aku dah menanah hati dah. Tapi aku ni pelik, kalau lah aku diperlaku kan begitu kan..aku biarkan je..malas layan.KECUALI yang die try tu terlalu COMEL bagi aku,kehkeh..

Ala lelaki kot..walau dorang sayang sangat kat gf,tunang,bini tapi still mata menjalar,dalam hati terdetik "cun nye awek ni", body awek mantop sikit mula memuja, awek kasi green light ape lagi korang tunggu kan, main-main mata dengan awek tah sape-sape tu biase,kadang-kadang dengan membe sendiri pun bertepuk tampar, apa lah? lelaki is lelaki. ataupun adakah aku salah? mungkin tak semua but stillllll....hmmm..ala lelaki kott...hukhuk jangan marah cik abang,




So lelaki yang terbaca entry aku ni..betul tak betul tak??tak baek tipu,dosaaa...:P





notakecik : sebaik-baik lelaki adalah mereka yang tahu membimbing gadis kesayangan ke arah kebaikan.

6 comments:

pha is said...

hmmm.. no komen sbb x de gf.. tapi ader je member laki yg ska flirt... tapi ada jugak yg setia nk mampos... hehehe..

Bella Bell said...

bukan nak kata apa la.. lelaki memang cam tu.. tapi pmpuan pn kadang2 2x5 jugak.. hehehhe!!~

Dayana Nasir said...

biasalah lelaki. memang saja je suka-suka nak test. bukan betul-betul nak pun kot

Syafiq said...

hmmm. entahlah. susah siket nak terang benda ni. kehkeh,tapi mostly lelaki memang macam ni lah. haha. diorang just saja2 suka flirt ni ;)

MissNadh said...

pha is : yeke xde gf?heh..tu la..macam2 kan..;)

bella bell : ye betoi..pompuan pun same je sebenarnye..kuikui

dayana nasir : test market la tu..kan?:0

syafiq : yes..anda mengaku jugak kan?hehh

athirah salleh said...

naseb baik bf i tak macamtu. hehe. :P peace.