kelik kelik

The Gojess ^_^

Tuesday, 4 October 2011

Kenapa Perempuan lebih mudah tertarik dengan lelaki yang berimage "BAD BOYS"?

Salam..

Wah tajuk gempak je nih..tapi memang betul kan?bukan lah nak kate semua tapi majoriti nye kalau tanye perempuan ni.lagi-lagi kalau dalam usia muda,mesti dorang bersetuju..kannn...??:p

Berimage "bad boys" ni bukan lah bermakne dorang mencuri merompak amik dadah segala..kalau zaman sekolah or kolej boleh jugak dipanggil nakal..dan nakal tu la yang pompuan suke tahukk..bayangkan ade dua orang lelaki nak ngorat anda,yang sorang tu bukan main baik,alim,ngadap buku je,bijak,bercakap pun gune hadis (erk), memang tak sosial lah, and the other one,nakal,suke mengusik,kelakar pulak,style je lebih tapi hape pun takde,suke bergaul,ade minat tersendiri and ofcoz la perempuan akan tertarik yang nakal tadi kan? sebab ape? sebab die dah ade personaliti yang menarik minat si perempuan tuh.ya !

Lelaki yang baik tadi macam mane? mungkin si perempuan lebih selesa untuk berkawan atau mintak tunjuk ajar berkenaan pelajaran..kan? kalau nak kate minat dan tertarik,sure la si lelaki yang berimage bad boys jadi pilihan..entahlah kenape mereka terpilih kan? bertuah sungguh la.

Tapi bukan lah aku kate semua perempuan macam ni..akan ade yang lebih suka mendekati lelaki berimage baik ni..just yang berimage bad boys ni personaliti die terserlah dan senang buat orang suke mahupun menyampah.ala,mula-mula menyampah lame- lame sayang ye tak? :p

Pada pendapat aku sendiri pula,ye kot? aku pun lebih gemar (eceh tak tahan) lelaki yang konon nye nakal ni,padahal die baik hati dan berperasaan..dah kenal baru la kte tahu..dan semestinye tak cepat bosan..almaklum aku ni cepat bosan jugak la..sebab tu cari yang nakal so bile die buat hal bole aku marah...kihkih. Yang penting bole buat aku gelak dah la..:)





Kesimpulannye terpulang kat perempuan sebenarnye..huhu..yang lelaki cube ingat balik zaman anda memikat dulu,sebagai watak ape? bad boys or good boys? senang tak dapat awek tuh? kihkih..memasing ade kelebihan tersendiri..pakai jela selagi mampu :)





notakecik : tapi bila dah tua-tua nak kawen ni,senang pilih good boys..mak bapak pun sukee..erk

2 comments:

cik kiwi's said...

saya suka yang kemas, cool, relax dan bergaya..ngeh ngeh

afiqazizan said...

btol tu..nad good girl..memang patut cari good boy..parent pun nanti suka..:)