kelik kelik

The Gojess ^_^

Thursday, 20 October 2011

Maaf,aku termimpi Blogger nih :p

Sile lah percaya apa yang aku mimpi nih..silalah silalahh..

Aku sendrik tak pecaya dan masih.."aihh??betul ka nih?" kehkeh

Ya,aku telah termimpi seorang blogger femes amos yang pastinya korang akan kenal punye lah..nak tahu sape?haaa. jeng jeng jenggggggggg...orangnye adalah pemilk blog http://zackzukhairi.blogspot.com/ .. agagagaga..



Tak tahu ape perasaan aku ni nak bangge ke nak pelik..macam mane aku boleh termimpi blogger ni yang aku tak kenal pun?heh..ade yang jeles tak aku mimpi abang zack ni?:p

Ekceli best jugak kalau dapat mimpi blogger ni.. MR.K , kenal tak? pemilik blog http://theotherkhairul.blogspot.com/ . yeee...sebab aku minat benau la tulisan die yang suke kutuk pompuan tuh..hampes... tapi dalam kutuk-kutuk ade benar kot kadang-kadang :p . Mr.k ni sangat misteri,taknak pun tunjuk muka beliau..nak jugak tengok kan..sebab tu aku harap boleh mimpi die ke..kehkeh

Tak kisah la mimpi siape tapi tu semua mainan tidur je ye tak? yang baik kita ingat-ingat kan,yang buruk kita lupa-lupakan..ngehh


maaf,sy termimpi anda bersms dgn saya dan kita bakal keluar dating. sekian





notakecik : lame nyeeeee abang zack tak update?why sayang whyy??hahaha *tembak diri sendri

17 comments:

Cik Tetra said...

untunglahhh mimpi org famous..hehe.. :D

amirnawawi said...

haha3. sampai terbawa2 lam mimpi tuh..dasyat tuh

MissNadh said...

cik tetra : well....heh *debush diri sendri yg perasan ni.:p

MissNadh said...

amir : itulah xpaham =.="

Ku Azhar said...

aiyookk!!!! hehehe

atiqa aris said...

amboi..petunjuk2.haha

MissNadh said...

ku azhar : aiyokkk :p

atiqa aris : petunjuk?haha lagi xbole blah ni..:p

kocix! said...

ammboih!
gattai nok!

SheyPull said...

wah2...kemain lagi ye...



JOM singgah blog saya nak...Smart fon pun dah takberapa nak smart la awk...kenape?

Cik tikah said...

hahahhaha.. cik tikah gelak je baca entry ni. hehe..

NuR 'aQiLaH said...

kanda zack nak tawen kot. hiks

MissNadh said...

kocix : macam hang xgatai nox..:P

syepull : dah mimpi nk wat cmne kan :p

cik tikah : aih gelak kan je? tolg la doakan kami skali.hikk

nur aqilah : nooooooo....kawen ngn sy xpe.heh

..cik gugu.. said...

ok fine saya jeles~~ huhuhu.

MissNadh said...

cik gugu : yes ade org jeles akhirnye.hihh

Daddylicious said...

haha...parah ni...

Murni said...

hahaha~ guling2 bca caption kat bawah gmbar blogger tu. hihi~ lawak la sedari ni.sempoi je.

MissNadh said...

daddy : belum parah lg okayyy :p

murni : aih..thankz,kite ni perasan je lebih,he.jgn guling sgt ok..:p