kelik kelik

The Gojess ^_^

Thursday, 17 November 2011

Peluang untuk pilih satu destinasi percutian. Mana anda pilih?

Salam

Waaa..lameeee tak update pape kan kan..kihkih..ada tak yang rinduk aku?ye aku tahu ramai rinduk aku.trime kasih.nah tiuman tikit,muahh (buwerkkk)




Ok kali ni aku nak ajak korang berangan,aku nak tanya satu soalan ni..kalau korang diberi peluang dapat satu tiket penerbangan free,destinasi mane korang akan pilih?tak kisah domestic or international.

Jeddah?Alhamdulillah..destinasi tu mestila semua umat Islam nak pergi kan..Ok selain tu? bangladesh? aiyo amma..capetown?super nice..barcelona? fantastic! amsterdam? i like tulips! rome? artistic! dan banyak-banyak lagi la kan..

As for me,i prefer more to tokyo japan and maybe seoul korea,because of the technology there,their culture,their food,their language,its not that im not interested with other culture,it just i want to know more about them. (eceh speaking tak tahan)

Dan disebabkan japan always with earthquake,so priority utama seoul la kan..eh,entah la..tetibe macam nak jugak gi tokyo tu..nak naik bullet train,kehkeh. sebab memang da lame berangan nak ke Japan..angan-angan jela..tah kurun ke berapa la bole pegi kan..untuk expenses there,u need 12thousand RM untuk belanja sebulan disana.what the heckkk..( ade orang bagitahu )


tulips is the most beautiful flower ever.agree??

bullet train..canggih,pantas,cekap,(kalaulah KTM bole buat cenggini,sumpah aku tak akan menyumpah setiap kali naik KTM,kehkeh

Jadi dah decide destinasi mane anda nak pergi?? :)





notakecik : would u like to travel wif me? :p

6 comments:

Ana Farhana said...

I wish korea ! weheeee

MissNadh said...

eh,lebih kurang je kite..:)

♛ Aisya 사쿠라 said...

teringin nk prgi seoul korea!
hehe paling2 teruk pun jepun laa~

Miss Nadya said...

ingat tak, awk pernah join contest Anugerah Blog Paling Popular ?. Contest tu di panjangkan dan nad nak awk buat 1 entry je seperti di entry Contest Klik Dan Like Fan Page . Boleh ye untuk nad listkan nama awk..

new entry :: perlawanan akhir Malaysia vs Indonesia sea games 2011

Ihsan Arifin said...

switzerland :)

suha said...

tulip sgt cntik!!!

hehe xtau nk g mne..aussie pon ok (^_^)