kelik kelik

The Gojess ^_^

Saturday, 5 November 2011

SALAM NOVEMBER

Salam

Aik dah NOVEMBER? kejap je..pastu dah akhir tahun,pastu dah 2012,pastu aku dah 23tahun,demm..tua ! Minggu ni asyik dilanda mood-mood yang tak menentu,kejap happy kejap nangis kejap neves kejap poyo kejap malas kejap rindu, macam hape !

Pastu duk layan movie dan drama jepun je..sekarang tengah nak abiskan drama KOISHITE AKUMA.. story pasal hero die vampire..what a cuteeeeeeeeee vampire..kalau camtu aku pun leh sedekah darah aku kat die. bole tak?

Ekceli macam-macam jadi,nak story semua kang 18 perenggan tak abis lagi, apa aku minta kat kawan-kawan yang terbaca entry aku ni,tolong doakan aku berjaya ya..doa untuk ape?tak bole bagitahu lagi..secretttttttt..nanti dah jadi baru boleh bagitahu..just doa je k..i lebiu lahh ! hukk

Ok maap entry takde motif lagi,jangan maki aku pliss. aku nak sambung layan drama ni.pastu aku dah listkan drama-drama or movie yang patut aku tengok. 1st,SECRET GARDEN ! aiyark dari tahun bile aku nak nengok tak tertengok-tengok lagik. Then WORLDS WITHIN,payah nak cariii...yang aku jumpe without subtitle..cis ! dua-dua lakonan HYUN BIN,maaflahh..memang dah jatuh hati kat dia.sekian.


koishite akuma-ok aku tahu hero die too flower boys,so what?cute hapee

Terasa tak susunan ayat aku tunggang langgang? aduh nampak sangat lame tak menaip nih. Pastu apa sebenar aku nak karang ni? aduh lagikkk.. pape pun selamat beraya ya esok... tak payah sakan-sakan dehh..cukuplah sekadar bersyukur kita masih bernafas lagi. :)






notakecik : Now i know i just have to be positive and take risk !

1 comment:

aizadalias said...

layan citer jepun best jugak =D