kelik kelik

The Gojess ^_^

Sunday, 25 September 2011

Ikhlas, itu yang perlu.

Kadang-kadang tak tahu nak pilih jalan ape dalam hidup ni..
betul lah aku ni.susah nak memulakan sesuatu,tapi senang nak akhirkan nya..hurm..

tapi lupakan itu semua..aku yakin ada jalan tebaik untuk ku nanti..just sekarang ni..aku sangat addicted untuk terus berbisnes..walau pulangan tak lumayan,walau hanya pulang modal,hanya beberapa yang terjual,tapi dari takde,lebih baik begini..dan sekarang makin meningkat dan meningkat.


saban hari jumlah LIKE makin tinggi..walau baru 3bulan beroperasi.aku bersyukur..ada jugak yang aku berminat dah gembira bila buat sesuatu tu.ya,aku gembira dengan apa yang aku buat sekarang ni...:)

jadi kawan-kawan..jom lah singgah page aku..dan LIKE sekali tau..satu LIKE anda sangat bermakna bagi aku,sebab setiap kali jumlah itu naik,aku kan tersenyum sendirian..puas mungkin? :)



pashmina dan shawl yang aku jual sangat murah..tak dapat harga tu kat tempat lain..seriusss...tak caya? ce check..tak lari la dalam belas-belas ringgit je..even yang bawah rm10 pun ada..sebab apa tak nak jual mahal?sebab ini untuk anda juga..bukan nak kejar untung lumayan semata-mata..kalau kita ikhlas dan gembira dengan apa kita buat.Insyaallah,pulangan yang sikit pun terasa besarnya..:)






notakecik : suke tengok orang lain tersenyum dan gembira.anda suka jugak kan? :p


No comments: