kelik kelik

The Gojess ^_^

Monday, 28 March 2011

Segmen : GEGAR BLOGGER BARU

Dengan tajuk GEGAR BLOGGER BARU, Abg Ben bagi peluang kepade blogger baru nak tambah kenalan dan naik setapak lagi..terbaik dari Abg Ben..nak join gak al maklum la follower bkn stakat kurang 500,tapi kurang 50..hukhuk!

Saye pilih gambar Abg Ben yang ni kerane..setiap kali saye bace entry Abg Ben, gambar ini turut menemani saye disebelah..konon macam perati saye lah..hukhuk! (ini kenyataan bukan bodek,lagi skali hukhuk!) kalau korang tak percaye gi cepat masuk blog Abg Ben tengok gambar ape yang dok perati korang time korang bace entry,,gambar di atas kan kan....


Saye jadi blogger kerana saye minat menulis mengarang dan sewaktu dengan nye..dulu saye rajin bace blog-blog orang lain, jadi silent reader jer..lepas tu terlintas nak buat blog jugak..sebab lain adalah saye seorang yang sukar nak luah perasaan kat orang,saye harap blog saye bole jadi alternatif yang bagus untuk saye meluah perasaan atau berkongsi cerite.

Blog yng jadi pilihan saye adalah blog BRO BEN lah, serius tak tipu..walau entry pependek tapi ade isi..suke bace..



Sekian bertemu kite lagi di lain hari..wsalam...





9 comments:

DaK CoMoT said...

abg ben memng bnyak bantu blogger macam kita...^_^
neway salam kenal2..=)

Nurnadrah said...

salam knl back..

fashah84 said...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

lenloy said...

Salam kenal, dari blog encik ben

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

Fuuyooh said...

salam kenal.. sy pk aji .. dtg dr blog hj ben.. hehe

NiSha said...

Nisha Singah..
dan folow sini juga
jgn lupe updated entrie
nanti Nisha Dtg lagi..

http://heandsheloves.blogspot.com

Hanieqha said...

singgah lompat2 senyum sengih kt cni yee..
hehe..
nice blog..

Shriaaapppp Shrrriiiaaapppp atas keyboard!!
JANGAN ON9 LEBIH KUL 3!!

pRiNCe said...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap kita dapat jadi kawan ye...:)