kelik kelik

The Gojess ^_^

Thursday, 19 May 2011

This is superb terbaik punye CAKE !


Salam..

Kali ni nak cite pasal makan-makan pulak..
Woh sangat sedap..mini cupcake ke?chesse cake tah la aku pun tak tahu name die..macam kat dalam gambar bawah ni la..



ade perase bluberry,apple crumble,apple, carrot,marble choc,orange choc,mint choc..pehh

gambar atas ni yang akak aku order aritu,dah banyak kali order dah..memang superb..sebab dah selalu sangat order..aritu die send beberapa potong red velvet cake dengan chocolate blackout cake or chessecake kot..homaigoddd..kalah secret recipe!!! terbaik dari ladang..sekali masuk mulut je da macam..urmmm aaaa woowww...dan nak lagi dan lagi..tak muak pun.


Ni la red velvet tu..superb dan terbaik..pic ni dari fesbuk owner..(pinjam jap ek kak..hihi)


dari fesbuk akak tu jugak..(pinjam lagi kak..hihi)


this is chocolate blackout cake..haaa..terliur tak terliur tak??wahahaha


Awal-awal die bagitahu dah..bab-bab decoration die kurang,,die juat mementingkan rasa dan kualiti dengan mengguna kan bahan yang terbaik dari ladang..akak ni bukan buat cake je..


mini cornish set..penah order jugak ni..rase macam karipap je..tapi sedapla..inti penuh..wow!


So sesape nak cecuci mata lagi tengok mini cake or cake-cake yang dibuat jom singgah

MOMMA'S DOUGH (ini fesbuk)
 
MOMMAS DOUGH 2 (ini blog)

like la fesbuk die ni..gambar banyak kat fesbuk,sile melawat dua-dua ok..tengok je tak best,..ape kata korang order rase dulu macam mane..gerenti tak menyesal beb! now Secret Recipe ade saingan lah ! serius ! (momma dough ni bukan makcik aku or kawan-kawan yang aku nak tolong promote, no ! tak kenal langsung pun..aku promote sebab RASE cake die memang terbaik..aku tak kenal pun owner die ni.harap maklum)



notakecik : nak red velvet lagi..nakkkk......waaa...




Posted by Picasa

8 comments:

Kamil Kahar said...

pistachio biscotti ade x..? hehe...

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

perempuan mmg suka makan..

MISS QASEH SAIFUDIN said...

errkkk!...cakes!..hadoi!..lari diet macam neyh!..huhu
~choc tu memang menarek minat..nk p kedai cakes ni..huhu~

Cik Azizah said...

kek coklat tu sedapnya!! adoii terliur jijah oi...

NAZREE said...

nampak simple je kek ni. Pernah jugak saya try nak bake cake ni. Last-last tak naik. Apa lagi, amek pam then pam itu cake kasi mengelembung. HaHa.Sempoi~

MissNadh said...

Kamil Kahar : err?kene tanye owner..saye promote je..huhu

Azroy Kassim : abes kau tak suke makan ek?pelik =='

MISS QASEH SAIFUDIN : memang sgt menarik kan..haha beli lebih sikitt..:p

Cik Azizah : kan?tgk je pun terliur da..:p

NAZREE : haha.memang sempoi..gelembong angin jela kek tu ek..hoho

Bella Bell said...

wahhhh...sedapnya!!!! nak jugak!! hehhee~~~

MissNadh said...

bella bell..sila order sendiri..hehe