kelik kelik

The Gojess ^_^

Tuesday, 5 April 2011

CUN !!

Salam..

Ahad aritu aku nengok cite CUN, ape yang boleh aku kate kan kat sini ialah MAYA KARIN memang CUN abes la,haha..aku yang pompuan pon bole terpikat tengok kecantikan die,apetah lagi lelaki ye tak? Movie yang bergenre romantik komedi ini sangat ringan dan sesuai ditonton oleh satu family..

Movie ni bagi aku boleh tahan la coz memang lawak tak beringat lah,tapi still tak bole lawan kak limah tersayang..wuuu..watak yang paling berjaye bagi aku adalah FAEZAH ELAI..memang terbaik lah dari die,gengster gile..die lah penaik cerita nih,selain hero REMY ISYAK dan heroin MAYA KARIN..sesape yang nak belajo loghat kedah bole lah tengok cite ni..banyak lagi yang menarik,aku asik gelak jer..apadahal gelak tak beringat biase lah aku kan..tak berape nak lawak pon gelak jugak..kehkehkhe! tapi memang best bile satu panggung enjoy sakan gelak beriye jugak..ending nye opkos la hepy ending kan..yeahh!

Scene paling best bila si REMY orang kampung yang loghat piaw utara nak try test si MAYA ni guna baku loghat KL..kekkeke..lawok lawok..







p/s : next movie ape pulak yer?hurmm...

1 comment:

mykhalis said...

wahh..suka melayan movie rupenye.. tunguu tayang kat youtube jerla..hehe

hottest entry di blog khalis :
Lambang Maharajalawak adalah lambang kebanggaan yahudi?