kelik kelik

The Gojess ^_^

Thursday, 14 April 2011

Minggu Orientasi UBM..Aku dapat masuk Universiti wehh!


haa..nilah cheq nak cite ni..aku dah diterima masuk ke UBM okeh! Jangan tak percaye,sebuah Universiti alam maya..macam tak sangka boleh wujud sampai camni sekali kat alam maya ni..Universiti Blogger Malaysia..pehh..terbaik sape yang punye idea ni..

Ade tugasan untuk sume student..,minggu ni adalah minggu orientasi..so kene buat tugasan sesi suai kenal la..


Nama anda dan nama blog anda?
Nama aku Nurnadrah..name blog Coret-coret si gadis..(ee..tah pape name blog)


Sejak bila mula berblog?
Aku mula berblog tanggal 19 Februari 2011..hampir dua bulan la..sangat baru..sangat sangat ok,pape pon tak tahu ni..so kalau aku tak tahu pape leh la tanye korang yang pakar ni?


Pendapat tentang dunia blog?
Bagi aku,dunia blog ni ade baik buruk nye,baik nye kite leh dapat banyak info selain dapat kite kongsi info terbaru yang kite tahu dengan para blogger lain..leh kenal-kenal,leh join contest and lucky draw segala,untung-untung dapat adiah..best-best!
Yang buruk nye kadang blog ni disalah pakai oleh sesetengah blogger dengan menulis entry berbaur lucah,mencarut,lepas geram dengan gune bahase yang tak sedap dibace lah..memang la blog korang sukati korang tapi kadang tu melampau sangat ayat..urmm..


Pandangan anda tentang IPTM (Institut Pengajian Tinggi Maya)
Pada pandangan saye, mende ni sangat baru,fresh..tak pernah dibuat orang, melalui IPTM ni saye yakin walaupun hanya sekadar di alam maya,masih banyak kita boleh belajar,sedang kan pelajar-pelajar dunia realiti pon menjadikan internet sebagai medium utama untuk mencari bahan rujukan dan menyiapkan segala assingment..jadi IPTM ni bole jadi rujukan untuk para blogger untuk jadi lebih kedepan dalam bidang ni,jangan ingat mengadap komputer/lappy ni orang yang looser je takde life..salah same skali..(gilak panjang!)






siap prof! mahu submit..harap dapat A++..hihi..




p/s : aku seorang siswazah UBM,anda daftar la juga..wuwuw~







5 comments:

cBk said...

hehe..nk masuk gakk.asyik duk uitm jer ni.cmne ek..plish reply kt my blog ek

kancil biru said...

ntah pape..hak3

MissNadh said...

cbk..dah komen kat entry kamu

kancil biru..elele jeles lah tuh..wuwuwu~

HazHand said...

oh..good! prof akn pertimbangkan.. :')

Bakri Hussin said...

salam Tuan Blog
datang dari UBM
datang follow sini jom follow balik ok
Jom join Bloglist 1 Bulan bersama Dunialelakimaskulin.com

http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html